suka kah blog ini?

Thursday, April 14, 2011

1st assignment aku kt UBM..


ok, entry kali ni bkn aq saje2 nk buat.. tp terpakse buat.. adehh..
selain assignment2 aq kt campus tu, ni antara assignment wajib hantar wehh.. sbb terpakse.. haha.. takpe sbb awek aq semangat sgt suh aq mndaftar kt universiti yg paling coooool ni, aq ikut jelaa... -.-
aq bwu je daftar kt UBM ni td, n now dh menyesakkan otak aq tuk siapkn 1st assignment pulak.. ok, xpe.. aq layannnn.. haha.. ni la soalan2 nye..

  • letakkan banner UBM dalam entry anda.
nahhhh! aq letak dah haaa.. haha, mcm trpakse je buat.. :D


  • nama anda dan nama blog anda.
muhammad naim bin che omar, pggl aq naim.. blog aq name KAPAL TERBANG KERTAS PUTIH..
  • sejak bila mula berblog?
jawapan aq same mcm awek aq.. nk taw jawapannye, sile ke blog beliau.. hehe.. tak ingat laa, dh lame dh aq buat blog nih.. tp aq jrg sgt update entry.. maafkn sy yer proff, lupe sudah.. =='
  • apa pandangan anda mengenai dunia blog darsawarsa kini.
hurmm.. boleh tak nk tiru jwpn awek sy proff? haha.. okay2, menurut pndgn sy lah kn.. dunia blog ni dh jd mcm satu infeksi.. cewahhh.. ding! yelaaa, boleh dikatekn setiap remaja mahupun macik2 kt luar sane tu ade blog.. kan kan kan? kalau remaja biaselah, kite2 ni mst nk cter sal gadjet ke, isu semasa ke, aweks2 ke, trend2 mse kini ke.. mcm2 lah, tp kalo macik2 tu aq ase mst buat blog nk cter sal anak2 dowg, husband2, wt class masakan ke, jahitan ke.. ouhhh! mcm2 program depa buat.. xlupe juge dgn clas menganyam ketupat.. tettttt! -.-
  • pandangan anda mengenai IPTM (institut pengajian tinggi maya) pertama ini.
IPTM? apakah??? mmg agak best aq ase korang buat bnde nih.. yeahh, boleh blaja mcm2 kan? aq ni mmg tak aktif sgt blogging2 ni.. tp bler ade bnde mcm ni, aq suka! mcm satu komuniti kan? wahhh, ramainye kawan... O.o' yg bestnye leh ajak korang rmai2 jalan2 kt blog aq.. huhu.. fren pn xbpe nk ade lah kan.. -.- sape yg ade bace entry ni moh ler follow teman.. haha.. promote jap..

err.. dah abz ke? awat senang sgt assignment? haha.. *riak
so korang, selamat berblogging smbil berkenalan.. ^^


2 comments:

fyqabellika said...

hye syg! so how was it? coooool kan? boleh la duk sblh sy dlm class t..hihi.. ^^

Bakri Hussin said...

salam Tuan Blog
datang dari UBM
datang follow sini jom follow balik ok
Jom join Bloglist 1 Bulan bersama Dunialelakimaskulin.com

http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html